ICK Group > Інжинірингова група > Анализы для сахарной отрасли

Лабораторія ГК ICK Group пропонує комплексне аналітичне дослідження технологічних властивостей цукрових буряків в динаміці зростання і передзбиральний період:

• визначення фізико-хімічного складу коренеплодів: К, Na, á-аміноазота, РВ, зола, чистота бурякового і очищеного соків, м’якоть, соковий коефіцієнт, лужної коефіцієнт;

• визначення біологічної та технічної стиглості коренеплодів, тургорное стан, ураження хворобами і шкідниками;

• прогнозування виходу цукру і його зміст в мелясі;

• оцінка сортів і гібридів по придатності до подальшого застосування в конкретному регіоні вирощування;

 

• розробка невідкладних заходів щодо підвищення технологічності цукрових буряків;

• розробка рекомендацій по зберіганню та переробці цукрових буряків.

Впровадження розроблених заходів гарантує:


• почати сезон виробництва в оптимальні терміни;• підвищити вихід цукру на 0,40 … 0,60% до маси буряка (м. Св.);• знизити втрати цукру у виробництві на 0,25 … 0,43%, в мелясі на 0,20 … 0,40% до м. Св .;

• знизити витрату вапняного каменю на очистку від 0,30% до м. Св .;

• знизити витрату енергоресурсів від 0,30% до м. Св.

Вимірювальна аналітична лабораторія ICK Group атестована. Свідоцтво про атестацію № 70Л-90-15, видане “Державним підприємством” Кіевскій обласної науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації (ДП« Київоблстандартметрологія »). Свідоцтво дійсне до 31.12.2018г.

Отримати більш детальну інформацію Ви зможете за тел .: +38 (044) 371 19 02 або e-mail: zao@ick.ua.

image_print