Вітаємо колектив Заїнського цукрового заводу з високими досягненнями в технології виробництва!

Фахівці аналітичного відділу цукрової промисловості ICK Group на договірних умовах брали участь в оптимізації процесу попередньої дефекації – основного етапу очищення соку, що надалі дозволило замовнику вперше випустити цукор вищої якості «Екстра».

Такого результату вдалося досягти завдяки виконаним розрахунками потоків і обладнання, після чого замовнику були надані рекомендації у відповідність до вимог до технології. Завдяки ритмічній роботі та високому професіоналізму співробітників заводу, всі рекомендації замовником були виконані. Також на початку сезону виробництва, експерти ICK Group повели майстер-клас для співробітників заводу з аналізу технологічних процесів очищення соку і їх коригування з урахуванням  якості сировини, що переробляється, навчили молодих фахівців новим методикам контролю.

Сподіваємося на продовження плідної співпраці.

image_print