Чекаємо Вас на виставці Agro Animal Show 2022

ICK Group візьме участь в міжнародній виставці Agro Animal Show 2022, яка відбудеться з 15 по 17 лютого 2022 року.

В цьому році ICK Group прийме участь у виставці на загальному стенді з Хорольским механічним заводом та представлять спільний  продукт  – комплексні комбікормові заводи.

Також у  відвідувачів стенду № 3А143 буде унікальна можливість придбати представлений прес-грнулятор ГТ-250 ТМ Grantech за акційною ціною – 16 990$.

Прес-гранулятор ГТ-250 здатний виробляти паливні пелети з органічних відходів та гранульовані комбікорми потужністю 200-1000 кг/год, що є дуже актуальним рішенням для невеликих господарств, які мають власну сировинну базу (солому, зерновідходи, тирсу, лушпиння соняшника, комбікорм та ін.).

Важливо також те, що продукція ICK Group та ХМЗ включена у програму часткової компенсації частини вартості для сільгоспвиробників, отже замовники мають змогу повернути собі 25% від ціни на обладнання комбікормових заводів та окремого обладнання.   Це додатковий бонус до високої якості і надійності цього обладнання.

Крім прес-гранулятора на стенді буде представлені швидко зношувальні запасні частини до прес-грануляторів (матриці і ролики, обичайки і ін.), макет біопаливного заводу.

Наші фахівці нададуть професійну консультацію стосовно оптимальної організації комбікормового виробництва чи його модернізації. Детально ознайомлять з конструктивними особливостями та перевагами використання обладнання ТМ Grantech з гарантованим сервісним обслуговуванням. Розкажуть про діючі фінансові програми ICK Group.

До зустрічі на виставці!

15-16.02 (9.00-17.00)

17.02 (9.00-16.00)