Відвідування виставки INDAGRA 2022 (Румунія)

Керівництво ICK Group відвідало найбільшу міжнародну агропромислову виставку в Румунії – INDAGRA 2022. На виставці свою продукцію представляли відомі компанії з Румунії, Італії, Німеччини та інших країн.

Під час виставки було проведено ряд зустрічей з представниками комбікормових заводів (обговорювалися питання модернізації виробництва та поставки продукції TM GRANTECH), агропромислових та деревообробних підприємств (впровадження технологічних комплексів TM GRANTECH по переробці відходів та виробництву пеллет). Також під час зустрічей з інжиніринговими та комерційними компаніями обговорювались питання та пропозиції щодо співробітництва з приводу організації біопаливних та комбікормових виробництв. Обговорили суттєві переваги застосування обладнання ТМ Grantech та можливості поставки запасних частин до прес-грануляторів у даний регіон.

Загалом відвідування виставки видалося досить продуктивним, є попередні домовленості стосовно поставок ліній гранулювання для компаній Vilscom та OXO, діагностики та модернізації заводу з переробки люцерни для компанії FarmTech  і ряд інших проєктів.

Особливістю ринку Румунії являється потреба у виробництвах малої та середньої продуктивності на основі бюджетних варіантів. Для ефективної реалізації досягнутих домовленостей компанією проводиться активна робота  стосовно відкриття представництва ICK Group у Румунії.